Tweevoud

Clowneske muzikant of muzikale clown?

Deze vraag zal na precies 25 jaar optreden door heel Nederland (samen met Jos Tesser als duo Tweevoud) nu nooit meer beantwoord worden. Tweevoud bracht een muzikaal clowneske show voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waarbij ook volwassenen zich zeker hebben geamuseerd.

logo1Live muziek met vlotte vrolijke Nederlandstalige liedjes werden afgewisseld met korte komische acts met daarin veel pantomime, clownerie en toneel. Alle acts en liedjes waren een afgerond geheel, zodat een grote flexibiliteit in samenstelling en tijdsduur van het programma mogelijk was.

Tweevoud wist het publiek zo tot actie te prikkelen, dat “lange-zit-kriebels” absoluut geen kans kregen.

Het thema vriendschap vormde de rode draad in het programma van Tweevoud. Thema’s als vertrouwen & wantrouwen, jaloezie & gunnen, ruzie & goedmaken, irritatie & tolerantie werden op zeer herkenbare wijze in de acts verwerkt en worden duidelijk uitgespeeld.

Tweevoud bracht eigen, vlotte & vrolijke Nederlandstalige muziek.

Heerjansdam2De speciaal voor hun gearrangeerde liedjes werden tweestemmig gezongen en live real-time door hunzelf begeleid op gitaar en keyboard. Titels, waaronder “Feestje”, “Weet je wat je worden wilt”, “Altijd lol”, “Vrije dag”, “Vakantie”, “Kleine broertje” bleken al snel hitgevoelig en gaven duidelijk de inhoud weer.

Liedjes werden afgewisseld met verrassende acts & sketches. Niet alleen de kinderen, maar zeker ook de volwassenen werden op een actieve manier bij het programma betrokken. Meezingen, meeklappen, meebewegen en ook nog mee op het podium maakte het programma van Tweevoud tot een onvergetelijke happening.

P9145783a
Tweevoud was erg flexibel in het samenstellen van hun programma. Afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de doelgroep kon Tweevoud het programma aanpassen qua tijdsduur, tempo & woordgebruik. Per gelegenheid werkte Tweevoud naar een feestelijk hoogtepunt, zoals; prijsuitreiking, openingshandeling, cadeau overhandigen, … etc.

Comments are closed.