Privé


In 1978 ben ik getrouwd met Ellen Zadora, geboren in Eindhoven 1956. Wij hebben samen 2 kinderen: Emiel (1984) en Robin (1988), beide geboren in ‘s-Hertogenbosch.

Ellen heeft als studie- en werkervaring de dienstverlenende en verzorgende sociaal pedagogische sector als achtergrond. Opvoeding en onderwijs van jeugd en jong volwassenen zijn haar interessegebied en werkterrein.
Ellen werkte ruim 12 jaar part-time in de informatheek van een grote scholengemeenschap. Zij was daar verantwoordelijk voor het vergaren, opslaan en beheren van gegevens over vervolgopleidingen, studie- en beroepskeuze. Momenteel is zij docent-assistent en conciërge op een grote middelbare school in Rosmalen.

Ellen speelt zeer verdienstelijk accordeon en heeft ruime ervaring bij verschillende orkestjes. Zij is erg vertrouwd met het Poolse folklore-repertoire.

familiefoto
familiefoto2
familiefoto3
familiefoto5
familiefoto4
familiefoto6
familiefoto7
familiefoto8
familiefoto9
familiefoto10
familiefoto11
PlayPause
previous arrow
next arrow

Emiel heeft een grafische opleiding afgesloten. Hij ontwikkeld zich steeds meer als grafisch kunstenaar, is drummer in verschillende bandjes, was vrijwilliger bij een jongerencentrum en deed cameraregistraties voor de W2 (poppodium). Ook heeft hij verschillende succesvolle muziekvideoclips geregisseerd en gemonteerd.
Zie emielvandongen.nl

Robin heeft de opleiding MBO Sound & Vision doorlopen, werkte bij een bedrijf gespecialiseerd in audio-visuele presentatietechnieken en is ook drummer. Sinds april 2013 is Robin zzp-er en werkt als DJ onder de artiestennaam Dr.Robinson. Hij heeft al op verschillende grote podiums en festivals mogen optreden.
Zie www.robinvandongen.nl