Familie


Privé

Roel is in 1978 getrouwd met Ellen Zadora, geboren in Eindhoven 1956. Zij hebben samen 2 kinderen: Emiel (1984) en Robin (1988), beide geboren in ‘s-Hertogenbosch.

Ellen heeft als studie- en werkervaring de dienstverlenende en verzorgende sociaal pedagogische sector als achtergrond. Opvoeding en onderwijs van jeugd en jong volwassenen zijn haar interessegebied en werkterrein.
Ellen werkte ruim 12 jaar part-time in de informatheek van een grote scholengemeenschap. Zij was daar verantwoordelijk voor het vergaren, opslaan en beheren van gegevens over vervolgopleidingen, studie- en beroepskeuze. Momenteel is zij docent-assistent op een middelbare school in Rosmalen.

Ellen speelt zeer verdienstelijk accordeon en heeft ruime ervaring bij verschillende orkestjes. Zij is erg vertrouwd met het Poolse folklore-repertoire.

Emiel heeft een grafische opleiding afgesloten. Hij ontwikkeld zich steeds meer als grafisch kunstenaar, is drummer in verschillende bandjes, vrijwilliger bij een jongerencentrum en doet cameraregistraties voor de W2 (poppodium).
Zie www.emielvandongen.nl

Robin heeft de opleiding MBO Sound & Vision doorlopen, werkte bij een bedrijf gespecialiseerd in audio-visuele presentatietechnieken en is ook drummer. Sinds april 2013 is Robin zzp-er en werkt als DJ onder de artiestennaam Dr.Robinson.
Zie www.robinvandongen.nl

Comments are closed.