Pantomimespeler Roelino

Meer dan 25 jaar ben ik beroepsmatig werkzaam geweest op het gebied van pantomime, animaties & presentaties onder de artiestennaam ROELINO. Op deze site vindt u een klein overzicht van de verschillende acts en rollen die ik, als Roelino, in de loop van de jaren heb ontwikkeld en gespeeld.


“Als animatie- en pantomimespeler Roelino was hij een opvallende verschijning. Op onnavolgbare wijze zocht hij direct contact met zijn publiek. Uitgaande van clowneske pantomime leidde dit vaak tot verrassende situaties. Zijn subtiele en verfijnde mimiek maakte hem tot een bijzonder figuur, waar men niet omheen kon. Roelino bracht interactief entertainment van hoog niveau”.

Als Harlekijn Roelino oogstte ik de meeste successen. Daarnaast had ik in de loop van de jaren een aantal standaard creaties ontwikkeld. Elk van de gespeelde creaties herbergde zeer veel verschillende mogelijkheden. Behalve het improviseren was mijn grote kracht het functionele entertainment. Elke act was met zijn typerende karaktereigenschappen inzetbaar om diverse doelstellingen te realiseren.