Solo acts

Harlekijn Roelino

Deze harlekijn begaf zich tussen uw gasten en wist ook aan tafeltjes de mensen te vermaken.
Als geen ander wist deze harlekijn de stille en saaie momenten op te vangen en ook de wandelgangen van elke locatie tot een podium voor zijn pantomimekunsten te maken.

Joker

Een zeer opvallende en unieke verschijning, waar pantomimespeler Roelino 15 jaar ervaring in laat samensmelten. Al zijn vaardigheden waren gebundeld in de JOKER. Deze creatie was multifunctioneel inzetbaar: zowel verbaal, non-verbaal als muzikaal. Deze JOKER wist op een vriendelijke en enthousiaste manier uw publiek te bespelen (met respect voor het individu). Tevens toonde deze JOKER zich een meester in het creëren van spelmomenten, door met het publiek in onvoorspelbare situaties op een bijzondere manier te improviseren.

Pierrot

Wanneer deze integere Pierrot verscheen raakte veel mensen toch ergens ontroerd. Hij was hartverwarmend en ook weer zielig tegelijk. Menige ontmoeting heeft de harten sneller doen kloppen, zeker ook van de toeschouwers, als zij zagen hoe deze Pierrot zijn roosjes aan de gasten aanbood.

Regulateur 

Een sterk sturende inbreng had deze gezag-afdwingende mime-regulateur. In deze creatie wist Roelino moeiteloos als een soort verkeersagent uw “beste vriend” te worden. Terwijl hij menigeen op de meest onverwachte momenten en om de meest onmogelijke redenen een officiële berisping gaf, volgde het zichtbaar genietend publiek zijn onvoorspelbare ronde.

Harry

Als kleine zelfstandige Harry van de firma:  Dirk & Harry “Biznez toe Biznez” (zie duo met Peter van der Poort) was Roelino in staat om u, met een sluitend verhaal, te overtuigen een bestelling te plaatsen. Bij een bijzonder product hoort een bijzondere verkoopmethode. Als modern ondernemer slaagde hij erin om zeker 90% van de aangesproken “geïnteresseerden” een contract te laten ondertekenen.

Scrooge

Een karakter geschreven door Charles Dickens en verrassend, maar tevens treffend neergezet door Roelino. Om de speciale kerstsfeer te accentueren, vertelde deze Scrooge niet zijn kerstverhaal, maar het intrigerende verhaal over wat zijn partner Marley is overkomen. In tegenstelling tot wat iedereen verwachtte zien we een vrolijke en uitgelaten Scrooge, die de hele wereld wilde laten weten dat hij zijn leven gebeterd heeft.

Butler

Deze butler ontving enthousiast uw gasten en wist hen op een ludieke manier naar binnen praten. Geen ontvangst was hartelijker. Aansluitend kon deze butler ook een opening of aankondiging maken.