Logolamp_IdeeSafe
DSC03144
DSC03148
RBD brabanthallen 2007 a
Startersdag NSU Almaar (3)
Startersdag NSU Apeldoorn
Startersdag NSU Den Haag (2)
Startersdag NSU Enschede
PlayPause
previous arrow
next arrow

Auteursrecht

Gedurende mijn jarenlange (internationale) ervaring als artiest ben ik veel onwetendheid tegengekomen op het gebied van bescherming van ideeën. Ook signaleerde ik een algemene frustratie op het gebied van plagiaatbestrijding.

Vanuit mijn betrokkenheid met de entertainmentbranche en een sterk sociaal rechtvaardigheidsgevoel ben ik een grondig onderzoek gestart. Ik wilde andere manieren en oplossingen vinden om artiesten weerbaarder te maken tegen het jatten van ideeën. Om de ingewikkelde materie op het gebied van het intellectueel eigendom (IE) eigen te maken heb ik mezelf een jaartje vrijgemaakt van alle andere werkzaamheden. Na het bestuderen van allerlei literatuur en interviews met deskundigen heeft dit geresulteerd in het ontwikkelen en realiseren van een totaal nieuw bedrijfsconcept: IdeeSafe!

IdeeSafe is een organisatie geworden die het mogelijk maakt om een juridisch correcte bewijsregistratie te verrichten van ideeën & concepten in het kader van het auteursrecht. Uniek in dit concept is een eigen uitgebreide database en een nauwe samenwerking met een gerenommeerd notariskantoor.
Ik ben hiermee begonnen vanuit mijn kantoor aan huis.

Meer info zie www.ideesafe.nl