Het werken met groepen is voor mij een tweede natuur geworden

Mijn achtergrond als groepsleider op een orthopedagogisch internaat voor jongeren in combinatie met mijn ervaringen als professionele pantomimespeler vormen de perfecte basis voor de bijzondere workshop “Meer dan woorden” met als thema non-verbale communicatie.

De afgelopen jaren heb ik deze workshop doorontwikkeld op inhoud en ga ik beduidend verder dan alleen maar “kunstjes leren”. Ik geeft deze workshop door heel Nederland voor alle lagen van het bedrijfsleven, overheden, en voor culturele, dienstverlenende en onderwijs instellingen.

Workshop

Het toepassen van pantomime-technieken is een uitstekend hulpmiddel om de deelnemers bewust te laten zijn van hun eigen lichaamstaal én die van een ander.

Kenmerkend vindt men mijn ontspannen, enthousiaste én vrolijke sfeer die ik op mijn eigen wijze en uit de praktijk opgedane ervaringen weet te creëren. Mijn werkwijze is groepsgericht waardoor de workshop zeer laagdrempelig is voor het individu.

Ik start mijn workshop vanuit enkele traditionele pantomimetechnieken. Pantomime is een bepaalde methode van communiceren waarbij bewegingen, lichaam- en gezichts-uitdrukkingen centraal staan.

Het prikkelen van de verbeelding speelt een belangrijke rol om nieuwe processen te ontwikkelen en te stimuleren. Of het nu gaat om teambuilding, persoonlijke effectiviteit en/of rituelen, u staat versteld van wat de deelnemers in korte tijd ontwikkelen op het gebied van samenwerking, bewustwording, zelfvertrouwen, expressie, communicatie en motivatie.

Meer info zie www.uniekeworkshop.nl