Performers Platform

Performers Platform ondersteunt artiesten en muzikanten door gerichte promotie en acquisitie mogelijk te maken. Sommige performers werken in vaste dienst, de meesten werken als zelfstandige professional (freelancer). Er komt steeds meer vraag naar amusement en het publiek en opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de professionaliteit. Dat betekent dat je alles goed op orde moet hebben, ook de zakelijke kant. Een gerichte marketing hoort daarbij!

Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten, muzikanten en performers ertoe te bewegen de wereld van de uitvoerende kunsten overzichtelijker en transparanter te maken. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kan vinden. Vandaar het initiatief van Performers Platform om middels het concept van de “siteclusters” een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

De siteclusters bieden een duidelijk overzicht van onafhankelijke artiesten, muzikanten en performers die een programma of act aanbieden voor organisatoren/programmeurs van o.a. evenementen, festivals, jaarmarkten, braderieën, winkelcentra, zorgcentra, scholen of iedereen die iets in de openbare ruimte wil organiseren. Een herkenbaar en duidelijk platform waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kan vinden.

De siteclusters zijn speciaal gericht op het huiskamercircuit, de zorgsector, het onderwijs en straat/locatietheater en buitenoptredens. Met een vermelding krijgt je als artiest direct contact met geïnteresseerde klanten en opdrachtgevers. Er is geen financieel belang van derden inzake bemiddeling.

Prominent op internet

Op Internet zijn de siteclusters van Performers Platform met alle gelinkte en gerelateerde websites, een initiatief waar men niet meer omheen kan! Daarmee is Performers Platform hard op weg om in Nederland een prominente plaats te verwerven binnen de entertainmentbranche.

Meer info en online aanmelden kan via Performers Platform